Известие

Collapse
No announcement yet.

съвет за покупка на 156 2,4jtd 136 коня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• съвет за покупка на 156 2,4jtd 136 коня

Здравейте колеги. Харесах си една 156-ца,но незнам какво да гледам при покупка , колата алфа 156 комби 2,4JTD 136 коня 2000г. има маи разбит долен носач.има ли нпкакви спицифични проблеми по този мотор или не. казаха ми 4е тези търбини не се рециклират-вярно ли е или не и какъв пробег дават на тази турбина,защото колата е на 200 000 по километраж,но е доста запазан салона и си мисля,че може да са и и реални.

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...FA%E2%E5%F2%E8

Comment

зимай я. ако си близо до асеновград докарай я да е видим на компюър преди да е купиш
      1.9JTD 105+

Comment

колега имаи в предвит са мо ,че алфата не са извесни с това ,че са здрави и качествени машини .
        Казвамтиго щото моита като иа зех нищто не тропаше
        и за една година смених
        4-главини
        термостат
        жила на ръчната
        2-амортисиора
        2-долни 2 горни носача-биалетни маркуча за турбото и ме чака още работа това като пари не е малко може баиа свиат да видиш с теиа пари.Иначе колата като циало е доста приатна за каране дизаина е оникален карате да чустваш наистина добре докато патуваш на ниакаде
        ---------------------------------------------
        alfa 156 1.9jtd

Comment

Първоначално публикувано от tre Покажи съобщение
          колега имаи в предвит са мо ,че алфата не са извесни с това ,че са здрави и качествени машини .
          и за една година смених
          4-главини
          термостат
          жила на ръчната
          2-амортисиора
          2-долни 2 горни носача-биалетни маркуча за турбото и ме чака още работа това като пари не е малко може баиа свиат да видиш с теиа пари.Иначе колата като циало е доста приатна за каране дизаина е оникален карате да чустваш наистина добре докато патуваш на ниакаде
          alfa 156 1.9jtd
          Е дошло и е времето,то ако не беше никой нямаше да ти я продаде.Ама от това да заключваш че всички са такива....
          Аз пък на моята освен носачи друго не съм сменял,ха сега надеждни ли са или не са ....... или си си купил кола на 300 400 к сервизирана само докато е била в гаранция.....

Както и да е ,колега Девил ,не се замисляй много,като я видиш 156цата ще се познаете
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

значи не правиа заключение ,че сичките алфи са такива
            просто му казвам да си има в предвид ,че нещата не са винаги розови.
            Алфата е страшна кола но като циало вече 156 си е застариаваща и да си имам в предвит ниакои нещта ,че си заминават с времето.
            Щото ниакои са фанатизирани и пишат супер страшна нема иадове а заплатитеим отиват части.
            А до колко моита алфа не съм иа зел от случаен човек
            салона ие перфектен боиата също емблемите са почти чисто нови и много други работи.

Comment

Алфата е страшна кола но като циало вече 156 си е застариаваща и да си имам в предвит ниакои нещта ,че си заминават с времето.
              Щото ниакои са фанатизирани и пишат супер страшна нема иадове а заплатитеим отиват части.
              салона ие перфектен боиата също емблемите са почти чисто нови и много други работи.

И моята е с перфектен салон,но след като го смених....
              И моята е с чисто нови емблеми,след като ги смених....
              И моята е със перфектен мокет на пода,след като го смених..........

Мисълта ми е,че автоджамбазина ще даде някои лев отгоре /II-ра ръка салон-200лв,не е кожен,кожата"МОМО"-600лв. ,II-ра ръка запазени емблеми-80лв/ и ти качва драстично цената за "супер запазен " автомобил на 10-12год. и 130 000 км/??????/
              Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

и за една година смених
                4-главини
                термостат
                жила на ръчната
                2-амортисиора
                2-долни 2 горни носача-биалетни маркуча за турбото и ме чака още работа това като пари не е малко може баиа свиат да видиш с теиа пари.
                alfa 156 1.9jtd
                Колега, освен, че пишеш неграмотно, тези неща, които си сменил вече са били тръгнали и вероятно, ако беше ги погледнал майстор, или нямаше да вземеш тази кола или нямаше да се оплакваш. Повечето пъти гледаме само цената и после се чудим защо я плащаме тая кола втори път. Нищо лично.

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
                II-ра ръка запазени емблеми-80лв/ и ти качва драстично цената за "супер запазен " автомобил на 10-12год. и 130 000 км/??????/
                Колега от eBay могат да се вземат чисто нови емблеми за тези пари, че и на половина, ако ти се занимава
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Неграмотно писане!!!

-------------------------------------------------
                  А бе, колега, много се извинявам, ама ти за буквата Я чувал ли си? Азбуката се учи в първи клас! Щом имаш Алфа, значи имаш шофьорска книжка. Значи си завършил поне 8-ми клас.

Подобно писане го считам за неуважение към българският език и лично към всички потребители на форума!!! Следващият подобен пост ще го санкционирам по правилата!

Comment

[/QUOTE]Колега от eBay могат да се вземат чисто нови емблеми за тези пари, че и на половина, ако ти се занимава [/QUOTE]

Не,не ми трябват,моите са си добре.
                    Просто обяснявах ,че доста автокъщи инвестират малко пари ,за да качат драстично цената на колата.Гледаш я на външен вид,салон перфектна и като я караш 1 месец и почва ходене по магазини и сервизи.....
                    Но има доста такива теми и не е необходимо тук да коментираме тези неща.
                    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

и за една година смених
                      4-главини
                      термостат
                      жила на ръчната
                      2-амортисиора
                      alfa 156 1.9jtd
                      аз незнам някой който е купил стара кола да не е сменил тези неща. даже някой са сменяли и двигатели и скоростни кутии. едно и също е ква марка ще се купи. годинките си казват думата. и италянско и японско все си му идва времето. между другото баща ми си смени термостата на дачията която е 2007-ма година.
                      1.9JTD 105+

Comment

вижте сега на мене немие проблем поддръжката но на някои друг може да му е проблем .За това споделяма а не да се заяжда с някои от форума.До колкото неграмотното писане се извинявам.
                        Last edited by tre; d.m.y г., 22:03.

Comment

Колеги, кажете някой читав сервиз за Алфа в района Младост/Дружба в София? Гледам една Алфа 1.9, само че малко претриса при палене - другите неща изглеждат наред. Някакви идеи от какво може да е? Не е свещи, защото не свети нищо на таблото - или лампичката не работи.

Comment

Първоначално публикувано от hysterics Покажи съобщение
                            Колеги, кажете някой читав сервиз за Алфа в района Младост/Дружба в София?
                            Сервиза на Румен до студентски, от другата страна е Ванто на околомръсното и Цариградско.

Виж клубните ни сервизи в раздела.
                            Subaru Legacy 3.0R
                            Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                              Сервиза на Румен до студентски, от другата страна е Ванто на околомръсното и Цариградско.

Виж клубните ни сервизи в раздела.

Кажете по 2 думи за тях? Читави ли са?

Comment

Working...
                              X