Здравейте колеги. Харесах си една 156-ца,но незнам какво да гледам при покупка , колата алфа 156 комби 2,4JTD 136 коня 2000г. има маи разбит долен носач.има ли нпкакви спицифични проблеми по този мотор или не. казаха ми 4е тези търбини не се рециклират-вярно ли е или не и какъв пробег дават на тази турбина,защото колата е на 200 000 по километраж,но е доста запазан салона и си мисля,че може да са и и реални.
Известие
Collapse
No announcement yet.
съвет за покупка на 156 2,4jtd 136 коня
Collapse
X
-
-
колега имаи в предвит са мо ,че алфата не са извесни с това ,че са здрави и качествени машини .
Казвамтиго щото моита като иа зех нищто не тропаше
и за една година смених
4-главини
термостат
жила на ръчната
2-амортисиора
2-долни 2 горни носача-биалетни маркуча за турбото и ме чака още работа това като пари не е малко може баиа свиат да видиш с теиа пари.Иначе колата като циало е доста приатна за каране дизаина е оникален карате да чустваш наистина добре докато патуваш на ниакаде
---------------------------------------------
alfa 156 1.9jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от tre Покажи съобщениеколега имаи в предвит са мо ,че алфата не са извесни с това ,че са здрави и качествени машини .
и за една година смених
4-главини
термостат
жила на ръчната
2-амортисиора
2-долни 2 горни носача-биалетни маркуча за турбото и ме чака още работа това като пари не е малко може баиа свиат да видиш с теиа пари.Иначе колата като циало е доста приатна за каране дизаина е оникален карате да чустваш наистина добре докато патуваш на ниакаде
alfa 156 1.9jtd
Аз пък на моята освен носачи друго не съм сменял,ха сега надеждни ли са или не са ....... или си си купил кола на 300 400 к сервизирана само докато е била в гаранция.....
Както и да е ,колега Девил ,не се замисляй много,като я видиш 156цата ще се познаетеAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
значи не правиа заключение ,че сичките алфи са такива
просто му казвам да си има в предвид ,че нещата не са винаги розови.
Алфата е страшна кола но като циало вече 156 си е застариаваща и да си имам в предвит ниакои нещта ,че си заминават с времето.
Щото ниакои са фанатизирани и пишат супер страшна нема иадове а заплатитеим отиват части.
А до колко моита алфа не съм иа зел от случаен човек
салона ие перфектен боиата също емблемите са почти чисто нови и много други работи.
Comment
-
Първоначално публикувано от tre Покажи съобщениезначи не правиа заключение ,че сичките алфи са такива
Алфата е страшна кола но като циало вече 156 си е застариаваща и да си имам в предвит ниакои нещта ,че си заминават с времето.
Щото ниакои са фанатизирани и пишат супер страшна нема иадове а заплатитеим отиват части.
салона ие перфектен боиата също емблемите са почти чисто нови и много други работи.
И моята е с перфектен салон,но след като го смених....
И моята е с чисто нови емблеми,след като ги смених....
И моята е със перфектен мокет на пода,след като го смених..........
Мисълта ми е,че автоджамбазина ще даде някои лев отгоре /II-ра ръка салон-200лв,не е кожен,кожата"МОМО"-600лв. ,II-ра ръка запазени емблеми-80лв/ и ти качва драстично цената за "супер запазен " автомобил на 10-12год. и 130 000 км/??????/Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от tre Покажи съобщениеколега имаи в предвит са мо ,че алфата не са извесни с това ,че са здрави и качествени машини .
и за една година смених
4-главини
термостат
жила на ръчната
2-амортисиора
2-долни 2 горни носача-биалетни маркуча за турбото и ме чака още работа това като пари не е малко може баиа свиат да видиш с теиа пари.
alfa 156 1.9jtd
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеII-ра ръка запазени емблеми-80лв/ и ти качва драстично цената за "супер запазен " автомобил на 10-12год. и 130 000 км/??????/Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Неграмотно писане!!!
Първоначално публикувано от tre Покажи съобщениезначи не правиа заключение ,че сичките алфи са такива
-------------------------------------------------
А бе, колега, много се извинявам, ама ти за буквата Я чувал ли си? Азбуката се учи в първи клас! Щом имаш Алфа, значи имаш шофьорска книжка. Значи си завършил поне 8-ми клас.
Подобно писане го считам за неуважение към българският език и лично към всички потребители на форума!!! Следващият подобен пост ще го санкционирам по правилата!
Comment
-
[/QUOTE]Колега от eBay могат да се вземат чисто нови емблеми за тези пари, че и на половина, ако ти се занимава[/QUOTE]
Не,не ми трябват,моите са си добре.
Просто обяснявах ,че доста автокъщи инвестират малко пари ,за да качат драстично цената на колата.Гледаш я на външен вид,салон перфектна и като я караш 1 месец и почва ходене по магазини и сервизи.....
Но има доста такива теми и не е необходимо тук да коментираме тези неща.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
и за една година смених
4-главини
термостат
жила на ръчната
2-амортисиора
alfa 156 1.9jtd1.9JTD 105+
Comment
-
Колеги, кажете някой читав сервиз за Алфа в района Младост/Дружба в София? Гледам една Алфа 1.9, само че малко претриса при палене - другите неща изглеждат наред. Някакви идеи от какво може да е? Не е свещи, защото не свети нищо на таблото - или лампичката не работи.
Comment
-
Първоначално публикувано от hysterics Покажи съобщениеКолеги, кажете някой читав сервиз за Алфа в района Младост/Дружба в София?
Виж клубните ни сервизи в раздела.Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеСервиза на Румен до студентски, от другата страна е Ванто на околомръсното и Цариградско.
Виж клубните ни сервизи в раздела.
Кажете по 2 думи за тях? Читави ли са?
Comment
Comment